Přihlásit
Golfová společnost Újezd n.L. a Klánovice
 
 
 

Vítání léta 20.6.2020

Ahoj,
v sobotu jsme odehráli další z našich turnajů a to „Vítání jara“. Formát jsme tentokrát zvolili místo foursome na texas-scramble. 
Předpověď počasí nevěštila nic dobrého a bohužel se to i potvrdilo. Pouštěli jsme různé prognózy na telefonech a včetně meteoradaru, ale všude to bylo stejné.
Přesto se všichni v čele s Vláďou Lacinou rozhodli hrát a vyrazili za slušného deště do hry. Vody bylo všude dost, zvláště jak Vláďa říká „na abšlágu“ a grýny byly hodně měkké. Kupodivu, te s fervejemi nebylo tak hrozné. Protože se dvě hráčky nedostavili, tak byl utvořen nový flajt „Jirků“, ale zapomněli jsme to oznámit Sabině a Tomášovi a ti stále čekali na své spoluhráče. Naštěstí v době mobilních telefonů se i tento problém rychle vyřešil. Byl jsem přesvědčen, že odehrají jen první devítku a půjdou do restaurace se usušit a ohřát. Netušil jsem však a podcenil morálně-volní vlastnosti a zoceleni členů a přátel našeho klubu, kteří dohráli všech 18 jamek!!!
Hráli jsme na brutto a netto rány s odpočtem 1/3 součtu HCP. Vítězi v obou kategoriích se stali jako vždy, když se společně účastní, Eliška a Petr Majerovic, :-
) Gratulace!!!
Další naší akci je 19.7. Mistrovství klubu – jamkovka v Benátkách!
Golfu zdar!
Milan

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY ZDE

 
mapka.png
Vytvořeno společností Miovel, 2012