Přihlásit
Golfová společnost Újezd n.L. a Klánovice
 
 
 

Novoroční turnaj 5.1.2020

Ahoj,
tak se nás část sešla v novém roce na prvním turnaji „kavárenského golfu“. Původně to měl být turnaj hracího formátu „foursome“, ale s Vláďou jsme nenašli na simulátoru nastavení, které by tento formát umožnilo hrát. Proto jsem jako „soutěžní výbor“ rozhodl o změně formátu na texas scramble. Na povzbuzení výkonů byla objednána pažitková pomazánka, která opět nezklamala. Sladkého jsme měli po Vánocích asi všichni už dost. Alena si dovolila přinést „ze zahrádky“ „pizza štrůdl“, který také úspěšně zmizel.
Soutěž probíhala v fair play duchu s poznámkami typu“ A komu tím prospěješ?“ pokud soupeř zahrál pěknou ránu, jako například Vláďa Bartoš do „eaglu“!!! nebo „ I já bych měl problém takovou ránu zahrát!“, pokud soupeř např. trefil vodu nebo strom!:-)
Výsledky ovšem byly nad očekávání dobré. O prvním místě na brutto rány při rovnosti ran rozhodovaly až odehrané jamky od 18. zpětně. O vítězství dvojice Jiří Dvořák a Peter Stacho rozhodl až rozdíl ve výsledcích na 14. jamce. Druzí byli Vláďa Bartoš a Ema Matějů. Obě dvojice zahráli jednu pod par tedy 71 ran!!! – Gratulace 
V netto ranách si tyto dvojice prohodili pořadí.
Výsledky v netto ranách u první 4 dvojic jsou velmi těsné, s rozdílem okolo 1 rány!
Další turnaj hrajeme 26.1. a to „4 klacky+putter“.
Golfu zdar!

Milan

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY ZDE

 
mapka.png
Vytvořeno společností Miovel, 2012